lauantai 27. lokakuuta 2012

sunnuntaina 245

Numeroni "kisassa" on siis 245.
Tuli talvipakkaset Lahteenkin, mutta silti olin torilla pe iltap moikkaamassa bussimatkustajia ja ohikulkijoita. Muutaman mukavan keskustelunkin sain aikaan, vaikka melko ujoa on suomalaisten vastaanotto aina julkisissa tiloissa. En itse arvosta mainostajia kaduilla, mutta miksei ehdokkaille kannattaisi kertoa asioista, jotka ovat omalle asuinalueelle ajankohtaisia?

Vaalikoira Luna oli mukana, kun viikonlopulle suunnitellut koirakoulutukset oli peruttu tuon lumentulon takia. Kiitos kaikille kanssani ajatuksia vaihtaneille ja etenkin jos laitoit lappuun numeron 245!

Toivotaan avointa keskustelua asioista Lahdessa vaaleista riippumatta, ainakin suuret hankinnat joutuvat keskusteluun ja uudelleen arvioitaviksi. Kaikkea suunniteltua kun tuskin on seuraavalla valtuustokaudella mahdollista toteuttaa. Velkarahaa en ainakaan itse kannata otettavaksi kaikkeen uudistamiseen. Realismi ei ole sama asia kuin pessimismi. Muutosta varmaankin tarvitaan ja uusia ajatuksia Lahden politiikkaan. Kun samat ihmiset liian kauan pohtivat samoja asioita, ei uutta synny.

Lahti on mukava, aktiivinen ja urheilullinen kaupunki! Toivottavasti se sellaisena pysyy jatkossakin ja kaikki saisivat osallistua sellaiseen tekemiseen kuin valitsevat, oli kyse sitten vapaa-ajasta tai toimeentulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti